Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας Κ.Κ. Κασιάουρος ΛΤΔ εισάγει και διαθέτει στην Κυπριακή αγορά από το 1992 μηχανήματα αυτόματης πώλησης ροφημάτων, καφέ, σνακ κ.α., προσφέροντας άριστης ποιότητας υπηρεσίες. Οι αυτόματοι πωλητές μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με εύκολο προγραμματισμό.

 

Η τροφοδοσία γίνεται σε Παγκύπρια βάση, κι στόχος μας είναι η καθημερινή εξυπηρέτηση των ανθρώπων που εμπιστεύονται την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Οι προσφορές μας διατίθεντε μέσω της τοποθέτησης, ενοικιάσης και πώλησης κατ` όπην των αναγκών σας.

Η εταιρία μας κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό όπου με βάση την ειλικρίνια και την προσωπική επαφή, δημιουργούμε τις κατάλληλες προυποθέσεις για επιτυχιμένες συνεργασίες.

Γιατί να μας δείξετε εμπιστοσύνη

Υγειονομικό πιστοποιητικό

Η εταιρία μας Κ.Κ. Κασιάουρος ΛΤΔ κατέχει υγειονομικό πιστοποιητικό από το Υπουργείο υγείας και συγκεκριμένα την υγειονομική υπηρεσία, για τον περί τροφίμων (Έλεγχος και πώληση) νόμο.

ISO 22000

Κατέχουμε πιστοποιητικό ISO 22000 για το σύστημα διαχείρισης "Τροφοδοσία και διάθεση προιόντων ξηρής αποθήκευσης μέσω αυτόματων πωλητών" από την εταιρία EUROCERT

Πιστοποιητικό καταλληλότητας

Υγειονομικό πιστοποιητικό καταλληλότητας από το Υπουργείο Υγείας ότι η παράδοση προιόντων από τα οχήματα μεταφοράς μας, πληρούν όλους τους κανόνες.

 

©2021 by Order Solutions